Op vrijdag 14 en zaterdag 15 september kan je in Sint-Jozef-Olen terecht voor de nieuwe editie van het rockfestival Olensfest. Het festival is vanaf dit jaar een tweedaags festival. Hoofdact is Golden Earring.

De Nederlandse band Golden Earring is de topact op de tweede editie van 't Olensfest op 14 en 15september.

Het Olensfest, een organisatie van VKSOlen, is op 14 en 15september aan zijn 2e editie toe. De organisatoren stelden vrijdag hun affiche voor.

'Het opmerkelijkste verschil met de vorige keer is dat we nu voor een tweedaags festival kiezen', vertelt Geert Van Laer. 'Daardoor konden we ook enkele grotere groepen strikken. Zo is Golden Earring de topact op onze affiche. Zij treden in 2012 maar 2x  op in België, waaronder het Olensfest. We plaatsen ook een grotere tent waarin we 4.000 mensen kunnen toelaten.'

Het Olensfest vindt plaats op een braakliggend terrein aan de fabriek van Olen. Parkeerplaats is er voldoende en er is ook weer in een camping voorzien.

Op vrijdag 14 september is het een jeugdprogramma met  de Rawones, Hukkelflikkers, Gentleman of Verona, All On Black, Katastroof Funeral Dress.

Op zaterdag 15 september starten de optredens al om 12u. Op de affiche staan Vertex, Fury of the World, Storko, Fenix, Belgian Asociality, Golden Earring en Les Truttes.